GYORSKORCSOLYA

Érdekesség hogy a férfi 1500. Mind a négy szombaton rendezett számot a hazai versenyzők nyerték a hollandiai Heerenveenben zajló gyorskorcsolya Európa-bajnokságon.


Short Track Speed Skating Winter Olympics Day 13 Photos And Premium High Res Pictures Winter Olympics Pyeongchang 2018 Winter Olympics 2018 Winter Olympic Games

Tárazunk hogy aztán tüzelni tudjunk Bánhidi Ákos.

. A férfi rövidpályás gyorskorcsolyázók 500 méteres számában címvédő Vu Ta-csing is helyet kapott a jövő pénteken rajtoló pekingi olimpián szereplő hazai csapatban. Az 500 méter címvédője ott lesz az olimpián az 1500-é nem. A dobogós csapat tagja Krueger John-Henry is aki.

Bronzérmet nyert a Liu Shaolin Sándor Liu Shaoang Jászapáti Petra Kónya Zsófia összeállítású magyar rövidpályás gyorskorcsolya vegyes váltó a pekingi téli olimpián szombaton. A január 26-ai elutazásig önkéntes karanténba vonultak legjobbjaink. A kínaiak a maximális tíz versenyzővel szerepelhetnek otthon.

Még senki sem szólt hozzá. A kontinensviadal egyetlen magyar. Gőzerővel készül az olimpiára a rövid pályás gyorskorcsolya válogatott miközben a csapat minden tagja fokozottan figyel arra hogy el ne kapja a koronavírust.

Kósa Lajos a Magyar Országos Korcsolyázószövetség elnöke és Bánhidi Ákos a rövid pályás gyorskorcsolya-válogatott edzője és menedzsere csütörtökön délelőtt sajtótájékoztató keretében hirdette ki az olimpiai csapatot. A férfi 5000 méteren győztes Patrick Roest már második aranyérmét szerezte meg mivel pénteken tagja volt az üldözéses csapatversenyben is első holland hármasnak. Legyen Ön az első.


Pin On Magyarok


쇼트트랙 남자1500m 결승전 일정 선수 주요라이벌 Shaolin Adel Men


Short Track Speed Skating Winter Olympics Day 13 Photos And Premium High Res Pictures Winter Olympics Speed Skates Pyeongchang 2018 Winter Olympics


Sochi 2014 Day 4 Short Track Men S 1500 M Heats Olympics Winter Olympics Olympic Games


Pin On Sport


Speed Skater Shaolin Sandor Liu Of Hungary Cheers As He Wins Gold In 2018 Winter Olympic Games Shaolin Relay Races


Pin On Hungary


Pin On Magyarok


Short Track Gyorskorcsolya Sports Photography Sport Photography World Athletics

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel